Missie & visie

Missie: “Trots op jezelf en elkaar”

We zijn bevlogen en nieuwsgierig en verleggen samen grenzen, ontdekken vol verwondering nieuwe dingen.

Onze Belofte: Ga je naar De Paedwizer of werk je bij ons op school, dan willen we dat je naast samen lachen, leren en ontdekken jezelf en anderen elke dag verwondert.

Visie: De vier kernwaarden van de school helpen ons om onze belofte in de praktijk waar te maken.

Optimistisch: We maken de leerlingen nieuwsgierig naar het positieve toekomstbeeld dat wij zien en geven. We denken in kansen en mogelijkheden. We denken om. Onze bevlogenheid is aanstekelijk en merkbaar.

Toepasbaar: We willen dat alles wat we doen toepasbaar is. Dat het toegankelijk en bruikbaar is voor de praktijk. Als school stimuleren we samenwerking. Niet enkel omdat dit veel leuker is, maar ook omdat we geloven dat dit tot betere resultaten leidt.

Verbindend: Verbindend zijn zit sterk in ons DNA. We zijn betrokken bij leerlingen, ouders, collega’s en omgeving. We stellen ons open op naar anderen. We zijn inlevend, omdat we de behoefte van de ander echt willen begrijpen en op basis daarvan handelen. We zijn dan ook meer dan geïnteresseerd.

Durf: We dagen leerlingen uit om grenzen te verleggen. Het is stoer om uit je comfortzone te treden en nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Want buiten je comfortzone vind je de verwondering!